Vysokorychlostní internet v ČR z pohledu nového uživatele - Heřman, Karel (2006)
Současné možnosti a technologie i možné budoucí řešení vysokorychlostního připojení v podmínkách ČR. Hodnocení technologie xDSL, připojení přes kabelovou televizi, mobilní a wifi technologie. Rozhodovací proces pro výběr vhodného připojení