Vysokorychlostní internet v ČR z pohledu nového uživatele - Heřman, Karel; Toman, Prokop, 1942-; Novohradský, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Současné možnosti a technologie i možné budoucí řešení vysokorychlostního připojení v podmínkách ČR. Hodnocení technologie xDSL, připojení přes kabelovou televizi, mobilní a wifi technologie. Rozhodovací proces pro výběr vhodného připojení
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses