Zmena daňových mixov v OECD krajinách vplyvom meniacich sa podmienok globalizujúceho sa sveta. - Foltysová, Michaela (2007)
Faktory ovlivňující daňové mixy. Daňová politika zemí OECD. Analytická komparace daňových struktur zemí OECD. Cluster a discriminant analýza daňových mixů