Zmena daňových mixov v OECD krajinách vplyvom meniacich sa podmienok globalizujúceho sa sveta. - Foltysová, Michaela; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Faktory ovlivňující daňové mixy. Daňová politika zemí OECD. Analytická komparace daňových struktur zemí OECD. Cluster a discriminant analýza daňových mixů
Vedoucí práce: Květa Kubátová
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2007
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2007
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a účetnictví [obor disert. práce]; disertace; dissertations