Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Nykodym, Jan (2007)
Popis finanční analýzy jako celku. Aplikace popsaných postupů a metod na společnost Pivovary Staropramen a.s. Cílem práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti v letech 2002-2005 z pohledu externího uživatele