Finanční analýza společnosti Pivovary Staropramen a.s. - Nykodym, Jan; Novák, Tomáš, 1979-; Svobodová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Popis finanční analýzy jako celku. Aplikace popsaných postupů a metod na společnost Pivovary Staropramen a.s. Cílem práce je zhodnotit finanční zdraví společnosti v letech 2002-2005 z pohledu externího uživatele
Vedoucí práce: Tomáš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses