Možnosti uplatnění marketingu na trhu dálkové dopravy - Plíva, Jan (2007)
Dálková osobní doprava v České republice z pohledu zákazníka – cestujícího. Současná nabídka služeb na trhu a spokojenost zákazníků s nimi. Příčiny spokojenosti i nespokojenosti zákazníků s veřejnou dopravou a aspekty, které mají vliv při rozhodování mezi dopravou veřejnou a dopravou individuální. Naznačeny jsou cesty k rozvoji oboru dálkové dopravy a konkurenčního prostředí v oboru a možnosti uplatnění marketingových přístupů