Možnosti uplatnění marketingu na trhu dálkové dopravy - Plíva, Jan; Kališová, Libuše, 1947-; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Dálková osobní doprava v České republice z pohledu zákazníka – cestujícího. Současná nabídka služeb na trhu a spokojenost zákazníků s nimi. Příčiny spokojenosti i nespokojenosti zákazníků s veřejnou dopravou a aspekty, které mají vliv při rozhodování mezi dopravou veřejnou a dopravou individuální. Naznačeny jsou cesty k rozvoji oboru dálkové dopravy a konkurenčního prostředí v oboru a možnosti uplatnění marketingových přístupů
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: doprava; železnice; marketing; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; transportation; railroads; marketing; bachelor's theses