Pravidla české digitální typografie - Sirůček, Michal (2007)
Typografie a její pravidla, která by se měla dodržovat při tvorbě jakéhokoliv dokumentu. Písmo, pravidla sazby, typy tiskovin, mezinárodní typografie. Porovnání možností editace textu různými počítačovými programy