Pravidla české digitální typografie - Sirůček, Michal; Horný, Stanislav, 1955-; Vilímová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Typografie a její pravidla, která by se měla dodržovat při tvorbě jakéhokoliv dokumentu. Písmo, pravidla sazby, typy tiskovin, mezinárodní typografie. Porovnání možností editace textu různými počítačovými programy
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Keywords: písmo; typografie; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; script; typography; bachelor's theses