Ministerstvo pro místní rozvoj - působnost, organizace, pravomoc zadávání veřejných zakázek - Galiová, Kateřina; Svoboda, Karel, 1930-2007; Král, Jaroslav, 1935-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Vznik, působnost, organizace a pravomoc MMR. Jeho postavení v soustavě ústředních správních úřadů. Činnost ministerstva na úseku investičních zakázek
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses