Podpora vzdělávání zaměstnanců z Evropského sociálního fondu v České republice a vybraných zemích Evropské unie - Svoboda, Karel (2007)
Proces podpory vzdělávání zaměstnanců v České republice, Slovenské republice, Polsku a Velké Británii v souvislosti s aktivitami Evropského sociálního fondu. Příslušné programové dokumenty v jednotlivých zemích. Rozbor českého operačního programu Rozvoj lidských zdrojů a administrace grantového schématu Profese