Podpora vzdělávání zaměstnanců z Evropského sociálního fondu v České republice a vybraných zemích Evropské unie - Svoboda, Karel; Postránecký, Josef, 1961-; Kůrka, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Proces podpory vzdělávání zaměstnanců v České republice, Slovenské republice, Polsku a Velké Británii v souvislosti s aktivitami Evropského sociálního fondu. Příslušné programové dokumenty v jednotlivých zemích. Rozbor českého operačního programu Rozvoj lidských zdrojů a administrace grantového schématu Profese
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses