Měnové deriváty - Dolejš, Pavel; Revenda, Zbyněk, 1959-; Žďárek, Václav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Problematika derivátů se zaměřením na měnové deriváty. Jejich vývoj a současné charakteristiky derivátových trhů. Měnové opce - historie vzniku, Garman-Kohlhagenův model pro jejich ocenění a problematika implikované volatility, výsledky studií zabývajících se tímto tématem, futures a forwardové kontrakty a CFD kontrakt
Vedoucí práce: Naďa Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: opce (finance); swapy; finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; futures; options (finance); swaps (finance); bachelor's theses; futures (finance)