Konvergence ČR k HMU - Kymlička, Michal (2007)
Stav konvergence České republiky k Hospodářské a měnové unii ke konci roku 2006 je zkoumán ze třech hledisek. Těmito hledisky jsou reálná konvergence, nominální konvergence a plnění maastrichtských konvergenčních kritérií