Konvergence ČR k HMU - Kymlička, Michal; Revenda, Zbyněk, 1959-; Žďárek, Václav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Stav konvergence České republiky k Hospodářské a měnové unii ke konci roku 2006 je zkoumán ze třech hledisek. Těmito hledisky jsou reálná konvergence, nominální konvergence a plnění maastrichtských konvergenčních kritérií
Vedoucí práce: Naďa Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses