Finanční analýza společnosti První stavební Chrudim a.s. - Cieslarová, Pavla (2007)
Informace o společnosti. Metody a postupy finanční analýzy. Porovnání zjištěných ukazatelů s průměrem ve stavebním odvětví. Zhodnocení prostřednictvím SWOT analýzy a postupy pro řešení problematických míst