Finanční analýza společnosti První stavební Chrudim a.s. - Cieslarová, Pavla; Marek, Petr; Kraus, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Informace o společnosti. Metody a postupy finanční analýzy. Porovnání zjištěných ukazatelů s průměrem ve stavebním odvětví. Zhodnocení prostřednictvím SWOT analýzy a postupy pro řešení problematických míst
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses