Aplikace komunitárního práva na oblast sportu - Kameniščáková, Ida; Urban, Luděk, 1927-2013; Lapáček, Michal, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Vymezení pojmu komunitární právo a teoretická východiska. Význam sportu a jeho makroekonomické zhodnocení. Působnost komunitárního práva na oblast sportu. Zásady společného trhu EU v oblasti sportu. Ilustrativní příklady
Vedoucí práce: Luděk Urban
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses