Vzťah klientov a poskytovateľov bankových produktov v ČR - Boháčová, Anita (2007)
Regulace na trhu bankovních služeb a ochrana klienta. Základní součásti systému bankovní regulace a dohledu. Analýza hlavních ukazatelů bankovního sektoru. Hodnocení pozice ČR v rámci mezinárodního porovnání cen bankovních produktů