Vzťah klientov a poskytovateľov bankových produktov v ČR - Boháčová, Anita; Štěpánek, Pavel; Císař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Regulace na trhu bankovních služeb a ochrana klienta. Základní součásti systému bankovní regulace a dohledu. Analýza hlavních ukazatelů bankovního sektoru. Hodnocení pozice ČR v rámci mezinárodního porovnání cen bankovních produktů
Vedoucí práce: Pavel Štěpánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses