Možnosti kurzového mechanismu před přijetím eura - Suchomel, Marek (2007)
Systémy devizového kurzu. Evropská unie a euro. ERM II pro kandidátské země. Možnosti kurzového mechanismu před přijetím eura. Zkušenosti kandidátských zemí. Případová studie - Finsko