Možnosti kurzového mechanismu před přijetím eura - Suchomel, Marek; Revenda, Zbyněk, 1959-; Korda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Systémy devizového kurzu. Evropská unie a euro. ERM II pro kandidátské země. Možnosti kurzového mechanismu před přijetím eura. Zkušenosti kandidátských zemí. Případová studie - Finsko
Vedoucí práce: Naďa Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses