Problémy vyhledávání informací v Internetu relevance, důvěryhodnost a aktuálnost vyhledaných informací - Kasík, Josef (2007)
Základní pojmy z oblasti informací. Vyhledávání informací na Internetu. Vyhledávací stroje a jejich srovnání