Problémy vyhledávání informací v Internetu relevance, důvěryhodnost a aktuálnost vyhledaných informací - Kasík, Josef; Sklenák, Vilém, 1963-; Mach, Jan, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Základní pojmy z oblasti informací. Vyhledávání informací na Internetu. Vyhledávací stroje a jejich srovnání
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: důvěryhodnost; internet; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; trustworthiness; Internet; bachelor's theses