Projektové řízení v České spořitelně, a.s. - Hradcová, Monika (2007)
Práce popisuje některé oblasti projektového řízení v České spořitelně a porovnává je s teoretickými zdroji. Zaměřuje se na finanční řízení projektů, řízení rizika, problémů a další specifické oblasti