Projektové řízení v České spořitelně, a.s. - Hradcová, Monika; Hrůzová, Helena, 1954-; Rokoský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje některé oblasti projektového řízení v České spořitelně a porovnává je s teoretickými zdroji. Zaměřuje se na finanční řízení projektů, řízení rizika, problémů a další specifické oblasti
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses