Finanční analýza Škoda Auto, a.s. - Kabourková, Pavla; Bardún, Adam, 1980-; Novák, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Základní informace o společnosti Škoda Auto. Finanční analýza obecně. Horizontální a vertikální analýza účetních výkazů. Škoda Auto v roce 2005
Vedoucí práce: Adam Bardún
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses