Finanční analýza společnosti I. Kamenická stavební a obchodní firma, s.r.o. - Drbalová, Lucie; Scholleová, Hana, 1964-; Podhorský, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Charakteristika společnosti I. Kamenická stavební a obchodní firma. Základní metody finanční analýzy. Horizontální a vertikální analýza účetních výkazů
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; stavebnictví; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; construction industry; bachelor's theses