Finanční analýza podniku Metrostav, a.s. - Neumann, Zdeněk; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Uživatelé finanční analýzy. Metody finanční analýzy. Analýza odvětví. Charakteristika podniku Metrostav
Vedoucí práce: Helena Kopalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses