Finanční analýza TATRA, a.s. - Čapková, Hana (2007)
Finanční analýza podniku TATRA, a.s. z pohledu externího uživatele účetních výkazů. Hodnocení skutečných hospodářských procesů. Zhodnocení finanční situace podniku