Finanční analýza TATRA, a.s. - Čapková, Hana; Novák, Tomáš, 1979-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza podniku TATRA, a.s. z pohledu externího uživatele účetních výkazů. Hodnocení skutečných hospodářských procesů. Zhodnocení finanční situace podniku
Vedoucí práce: Tomáš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses