Výber a zhodnotenie podniku pri strategickej akvizícii - Jop, Miroslav (2007)
Charakteristika fúzí a akvizice. Strategické akvizice. Rozbor ekonomického vývoja ČR a analýza trhu. Analýza společnosti Valtech tors, a.s.