Výber a zhodnotenie podniku pri strategickej akvizícii - Jop, Miroslav; Marinič, Pavel, 1955-; Šafránek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Charakteristika fúzí a akvizice. Strategické akvizice. Rozbor ekonomického vývoja ČR a analýza trhu. Analýza společnosti Valtech tors, a.s.
Vedoucí práce: Pavel Marinič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses