Zastupitelstvo kraje a jeho výbory na příkladu kraje Vysočina - Neuwirthová, Eva (2007)
Postavení krajů v územní samosprávě. Porovnání volebních výsledků v kraji Vysočina v roce 2000 a 2004. Pravomoc zastupitelstva kraje a její uplatňování