Zastupitelstvo kraje a jeho výbory na příkladu kraje Vysočina - Neuwirthová, Eva; Svoboda, Karel, 1930-2007; Zajonc, Myron; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Postavení krajů v územní samosprávě. Porovnání volebních výsledků v kraji Vysočina v roce 2000 a 2004. Pravomoc zastupitelstva kraje a její uplatňování
Vedoucí práce: Karel Svoboda
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses