Analýza trhu mobilních operátorů v ČR - Klepáčová, Veronika (2007)
Proces marketingového výzkumu. Etické aspekty provádění marketingového výzkumu. Vývoj a charakteristika současného trhu mobilních operátorů v ČR. Studentské tarify jednotlivých operátorů. Výzkum mezi studenty VŠE