Analýza trhu mobilních operátorů v ČR - Klepáčová, Veronika; Černá, Jitka; Fotr, Jiří, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Proces marketingového výzkumu. Etické aspekty provádění marketingového výzkumu. Vývoj a charakteristika současného trhu mobilních operátorů v ČR. Studentské tarify jednotlivých operátorů. Výzkum mezi studenty VŠE
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: marketingový výzkum; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing research; bachelor's theses