Finanční analýza T-Mobile Czech Republic, a.s. - Kuna, Ladislav (2007)
Postup finanční analýzy. Uživatelé finanční analýzy. Charakteristika společnosti T-Mobile Czech Republic. Analýza absolutních ukazatelů.