Finanční analýza T-Mobile Czech Republic, a.s. - Kuna, Ladislav; Novák, Tomáš, 1979-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Postup finanční analýzy. Uživatelé finanční analýzy. Charakteristika společnosti T-Mobile Czech Republic. Analýza absolutních ukazatelů.
Vedoucí práce: Tomáš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: ekonomická přidaná hodnota; finanční analýza; telekomunikace; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic value added; financial analysis; telecommunication; bachelor's theses