Průzkum požadavků studentů na ideální bydlení marketingová studie názorů mladých lidí na bydlení - Jůzl, Ondřej (2007)
Členění marketingového výzkumu. Informace potřebné pro výzkum. Metody získávání primárních a sekundárních údajů. Proces marketingového výzkumu