Průzkum požadavků studentů na ideální bydlení marketingová studie názorů mladých lidí na bydlení - Jůzl, Ondřej; Vávra, Oldřich; Baňka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Členění marketingového výzkumu. Informace potřebné pro výzkum. Metody získávání primárních a sekundárních údajů. Proces marketingového výzkumu
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Keywords: marketing; marketingový výzkum; studenti; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing; marketing research; students; bachelor's theses