Finanční analýza Pivovaru Holba, a. s. - Kolařík, Michal (2007)
Analýza nákladů, výnosů a hospodářského výsledku společnosti. Vývoj pivovarnictví v českých zemích. Strategická analýza největších konkurentů. Poměrové ukazatele. Budoucí vývoj společnosti a možnost vývoje na českém trhu