Finanční analýza Pivovaru Holba, a. s. - Kolařík, Michal; Rauš, Jiří, 1967-; Škarpa, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Analýza nákladů, výnosů a hospodářského výsledku společnosti. Vývoj pivovarnictví v českých zemích. Strategická analýza největších konkurentů. Poměrové ukazatele. Budoucí vývoj společnosti a možnost vývoje na českém trhu
Vedoucí práce: Jiří Rauš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: zadluženost; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; likvidita; pracovní kapitál; debt; master's theses; liquidity (economics); working capital