Rodinná politika v České republice a Velké Británii - Marešová, Petra; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Vlivy působící na formování rodinné politiky. Charakteristika rodinné politiky v ČR a Velké Británii. Komparace rodinných politik
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: rodinná politika; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; Velká Británie; family policy; master's theses; Great Britain