Finanční analýza společnosti GEOSAN GROUP a.s. - Ehlová, Martina (2007)
Celková zpráva o stavu společnosti Geosan group a.s. a jejím ekonomickém postavení z externího pohledu. Posouzení výkonnosti této stavební společnosti pomocí analýz základních účetních výkazů jako je rozvaha, výkaz o cash flow, výsledovka, výroční zpráva. K externí analýze finančního zdraví společnosti byly použity známé finanční ukazatele. Důraz byl kladen na analýzu základních vývojových tendencí v čase. Byly použity poměrové ukazatele, jež pokrývají veškeré složky výkonnosti podniku