Finanční analýza společnosti GEOSAN GROUP a.s. - Ehlová, Martina; Boukal, Petr, 1962-2022; Čižinská, Romana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Celková zpráva o stavu společnosti Geosan group a.s. a jejím ekonomickém postavení z externího pohledu. Posouzení výkonnosti této stavební společnosti pomocí analýz základních účetních výkazů jako je rozvaha, výkaz o cash flow, výsledovka, výroční zpráva. K externí analýze finančního zdraví společnosti byly použity známé finanční ukazatele. Důraz byl kladen na analýzu základních vývojových tendencí v čase. Byly použity poměrové ukazatele, jež pokrývají veškeré složky výkonnosti podniku
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: cash flow; finanční analýza; stavebnictví; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cash flow; financial analysis; construction industry; bachelor's theses