Analýza vybraných spořících a investičních produktů poskytovaných českými bankami z hlediska výnosů, nákladů, rizika a likvidity - Felzmannová, Hana; Musílek, Petr, 1965-; Radová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Přehled možných způsobů zhodnocení volných finančních prostředků prostřednictvím vybraných spořících a investičních produktů nabízených na českém finančním trhu. Praktická část se zabývá analýzou a následným porovnáním termínovaných vkladů, stavebního spoření, penzijního připojištění a investic do hypotečních zástavních listů, dluhopisů, akcií, investičních certifikátů a penzijních fondů. Jejich výnosnost, daňové zatížení, rizikovost, likvidita a nákladovosti. Nejvýhodnější a nejméně výhodný produkt na základě výsledků provedené analýzy
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: akcie; dluhopisy; investiční certifikáty; náklady; důchodové připojištění; riziko; stavební spoření; finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; likvidita; stocks; bonds; investment certificates; costs; supplementary pension insurance; risk; saving in building and loan associations; master's theses; liquidity (economics)