Analýza mikropodniku na trhu v ČR - Mičková, Iveta; Černá, Jitka; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Charakteristika malých a středních podniků. Analýza konkrétního mikropodniku, popis faktorů působících na podnik a SWOT analýza. Marketingový mix firmy a návrh změn vedoucích ke zvýšení počtu zákazníků
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses