Finanční analýza podniku BRISK Tábor a.s. - Krejsová, Eva; Vávrová, Hana, 1970-; Příbramská, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Finanční analýza je zaměřená na rozpoznání vývoje finančních ukazatelů a stanovení vývojového trendu podniku
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses